MØD PRODUCENTERNE

Vi mener at høj kvalitet for råvarer er umuligt uden dyrevelfærd, respekt for vores jord, respekt for miljøet, gennemsigtighed i forretning og social ansvarlighed for alle mennesker involveret. 
Når du besøger et Grønt Marked, vil du udelukkende møde producenter som deler disse værdier, og som er yderst passionerede omkring dem. Som organisation, er vi stolte og taknemmelige for at arbejde sammen med kvinder og mænd som repræsenterer fremtidens madsystem, som vi ser det.

De er småskala, ude i marken og så, kultivere, høste, mølle, brygge, destillere og arbejde hårdt året rundt for skabe de friskeste og mest nærende råvarer til folket. Tilmed plejer og støtter de økosystemerne som de forvalter, og kæmper for et hollistisk, regenerativt landbrug.

Efter vores mening er de en essentiel og uerstattelig del af madproduktion i Danmark, og vi er glade for at tilbyde dem endnu en platform til at distribuere deres råvarer og budskab til storbyens beboere.

Industrialiseringen af mad har gjort os så distancerede fra vores dyrkere, bønder og jordbrugere. Næste gang du er på markedspladsen - prøv at spørge ind til deres grøntsagssorter, deres mælk, deres arbejdsdag, deres regenerative afgræsning, deres dyrefoder, deres slagteri.

Vores håb er, at du går derfra med ny viden og friske råvare til at dele med venner og familie.

Nedenfor møder du producenterne.

Birthesminde

Økologisk svinekød fra naturligt fodrede grise. Opvokset langsomt under åben himmel på mark og skov - altid sammen med deres familie.

i Vipperød, Danmark.

Klippingegård

Fjerde generations gård på Stevns som producerer et bredt udvalg af grøntsager efter sæson. Besøg dem til jordbærpluk!

på Stevns, Danmark.

Copenhagen Goat Milk

Alt der har med ged at gøre! Mælk, ost, kød, is, sæbe, skind mm. Økologisk minifarm hvor gederne rykkes på nyt græs hver morgen.

i Jystrup, Danmark.

HindsholmGrisen

Øko svinekød, slagtet på stedet.
Grisene lever udendørs året rundt på mindst 100 m2 hver, opvokset langsomt og efter deres natur.

i Hindsholm, Danmark.

Auren’s Deli

Økologisk markedshave som dyrker grøntsager efter regenerative og øko principper med biodiversitet i fokus. Siden 2021

i Lejre, Danmark.

Søtoftes Have

Lille gård som dyrker sæsonens bedste økologiske grøntsager efter regenerative principper. Markene er nabo til dejlige Søtofte Mejeri.

i Ringsted, Danmark.

Mosegaarden Jordbrug

Et fællesskabsbaseret jordbrug med en drøm om at producere sunde økologiske fødevarer på en bæredygtig og forsvarlig måde.

i Regstrup, Danmark.

Bygaard

Lokaldyrkede økologiske svampe i adskillige forskellige sorter og mikrogrønt, dyrket i containere som del i bylandbruget Øens Have.

i København, Danmark.

Øens Have

Bylandbrug som dyrker grøntsager, urter, svampe, bær og blomster samtidigt med de holder kurser, workshops, foredrag mm. i sæsonen.

i København, Danmark.

Bybi

Socialøkonomisk honningproduktion som kultiverer et regenerativt system, hvor bier, blomster og mennesker trives.

i København, Danmark.

Kysøko

Æbler, bær, honning og saft fra den 100% pesticider-fri økologiske frugtplantage, hvor bla. fugle og edderkopper agerer pestkontrol.

i Næstved, Danmark.

Hyldemarken

Grøntsager, frugt, æg, ænder, høns, og især kartofler! Alt produceres efter biodynamiske og permakultur principper. Respekt for dyr og miljø.

i Slagelse, Danmark.

Langebjerggaard

Friskt kaninkød, lammekød, kyllinger, æg, pølser, hjemmesyltede pickles og meget mere fra den lille økologiske gård under åben himmel.

i Eskebjerg, Danmark

Lindegaarden

Grøntsager, urter, bær og frugt med vitalitet og robusthed. Dyrket med fokus på samspil med alt det levende, og styrkning af økosystemet.

i Lille Lyngby, Danmark

Nordhavn Eddikebryggeri

Brygning af eddike og fermenterede produkter lavet på råvarer fra egne frugtplantager, og optimal udnyttelse af lokale restproduker.

i København, Danmark.

Dusk

Økologiske blomster, tørrede og friske efter sæsonen.
Dyrket på markerne i Lejre, derefter tørret i et varmt Københavnerloft.

i Lejre, Danmark.

Decideret

Vildgæret cider lavet af overskuds-haveæbler samt økologisk frugt fra udvalgte plantager på Sjælland og omkringliggende øer.

i København, Danmark.

Seerupgaard

Økologiske grøntsager, urter, blomster, honning og friske æg produceret på Amager, meget lokalt for Københavnerne.

på Dragør, Danmark.

Søndergård

Lille økologisk grøntsagsproduktion i et blomstrende, livligt og bæredygtigt økosystem med geder, høns, grise, ænder og bier.

i Store Heddinge, Danmark.

Madsen & Pedersen Mjød

Eksperimenterende mjød-mikrobrygeri som stræber efter at producere mjød af den højeste kvalitet med lokale, økologiske ingredienser.

i Hellerup, Danmark.

Brinkholm

Småskala landbrug som dyrker grøntsager, brygger øl, og møller korn fra egen mark. Altid med den største respekt for naturen.

i Karise, Danmark.

Søagergård

Friske æg og honning efter regenerative principper, lille gård med stort fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd.

i Smørum, Danmark.

Applied Poetry

Paulina er sanker og selvudnævnt heks. Hun transformerer landskabets og sæsonens vilde planter til drikbare oplevelser.

i København, Danmark.

Table Ferments

Vildgærede fermenterede drikkevarer, kun få flasker af gangen, brygget i hånden på lokale naturlige råvarer fra etiske, bæredygtige farmere.

i København, Danmark.

Bruuns Baghave

Hjemmelavet syltetøj fra sæsonens frugt og bær, plukket i forskellige baghaver. Lavet med økologisk vanilje bragt med hjem fra en tur til Bali.

i Hjortekær, Danmark.

Søtoftes Gårdmejeri

Mejeriprodukter fra Michel og Marie. Hollistisk afgræsning og 100% græsfodret kvæg med horn, malket på marken én gang om dagen.

i Ringsted, Danmark.

Filosoffens Have

Baghave med dyrkning af økologiske skud af broccoli, solsikker, ærter mm. uden noget tilføjet gødning.
Solgt i potter, hele året rundt.

i Værløse, Danmark.

Farendløse Mosteri

Kooperativ som producerer grønt, æg, saft og cider fra 25-70 år gamle æbletræer i blandt får og høns - ingen pesticider eller gødning. 

i Ringsted, Danmark.

Æblerov

Vild dansk cider fra danske æbler, pærer, kvæder og andre økologiske frugter. Alle vildgæret for at give den mest dynamiske, naturlige smag.

i Svinninge, Danmark.

lille bakery

Bageri og spisested der arbejder tæt med lokale dyrkere for at lave naturlig, bæredygtig, sund og frisk mad og brød til alle - til en fair pris.

i København, Danmark.

Slowburn Brewing Co-op

Et selvstændigt arbejder-ejet mikrobryggeri som producerer en bred vifte af øl, med et fokus på høj kvalitet og drikbarhed.

i Hvidovre, Danmark.

Österlensaffran AB

Kalle og Johannes producerer en ekstra fin svensk øko safran.
Lokalt dyrket, håndplukket og forsigtigt tørret i Skåne. 

i Skåne, Sverige.

Rondo

Bageri og hjørnebiks for søde og salte sager, wienerbrød og meget mere. Fokus på brug af udelukkende økologisk og bæredygtige råvarer.

i København, Danmark.

Âvijl

Håndplukkede æbler af lokale, unge, gamle og vilde sorter fra over hele Bornholm, naturligt fermenteret koldt og langsomt for helt unik cider.

på Bornholm, Danmark.

Sigtemøllevejen

Familiedrevet økologisk frugtplantage og vingård som brygger vin, cider og øl med minimal indgreb, altsammen fermenteret med vild gær fra naturen.

på Bornholm, Danmark.

Nagelsbjergvin

Lille producent af ren, tør og syredreven æblecider, med det mål at udtrykke det smukke ved fermenteret æblesaft fra Danmark.

i Ringsted, Danmark.

Sønderstrand

Familiedreven vin- og blomstergård med fokus på lokaltdyrkede farverige buketter og vine, som eller ofte importeres langvejs fra. 

i Kalundborg, Danmark

Garbolund

Lille naturvinsproducent hvor alt markarbejde er udført i hånden med principper om respekt og forsigtighed for naturen.

i Helsinge, Danmark.

Klarskov Frugt

Lille frugtplantage med 4100 æble- og pæretræer, kultiveret efter biodynamiske principper uden sprays, kunstig gødning eller vanding.

i Korsør, Danmark.

Æbibo

Lille gård hvor Alice og Niels dyrker økologisk frugt og laver honning, som du primært sælger ansigt til ansigt på torvemarkeder.

i Stenlille, Danmark.

Planteskolen Evigt Liv

100% vegansk planteskole baseret på permakultur principper, specialiseret i flerårige, spiselige planter. Økokompost-baseret, uden spaghnum.

i Jystrup, Danmark.

Naturlig Blomst

Økologiske blomsterbuketter fra sæsonen. Blosmterne er dyrket med fokus på bæredygtighed og respekt for naturen. 

i Præstø, Danmark.

Ærtebjerg Jordbrug

Småskala markedshave ved Lammefjorden. Dyrkning af mange slags grøntsager efter økologiske og regenerative principper. 

i Grevinge, Danmark

Dansk Camelina

A small danish organic production of camelina seeds as well as seedoil.
A healthy and local alternative to other seedoils.

in Vestsjælland, Denmark.

Twisted Herbal

Milena is an organic medicinal & culinary herb grower, herbal medicine maker, permaculture wild gardener, with a PhD in Plant science.

in Skævinge, Denmark.

CPH Seasonal Foods

Pickles, preserves, jams, chutneys and a lot more!
All of it with seasonal and regional ingredients.

in Amager, Denmark.

Kunne du tænke dig at være producent på Grønt Marked?
Besøg sektionen for producenter!

MEET THE

PRODUCERS

We believe that quality produce is impossible without animal welfare, care for the soil, care for the environment, transparency in business and social responsibility for all humans involved. 
Når du besøger et Grønt Marked, vil du udelukkende møde producenter som deler disse værdier, og som er yderst passionerede omkring dem. Som organisation, er vi stolte og taknemmelige for at arbejde sammen med kvinder og mænd som repræsenterer fremtidens madsystem, som vi ser det.

They are small scale, hands-on in the field, sowing, cultivating, harvesting, milling, brewing, distilling, working hard all year around to not only feed people the freshest, most nutritious food, but to feed the environment and it’s ecosystems while pushing the agenda of a sustainable, regenerative farming.
Efter vores mening er de en essentiel og uerstattelig del af madproduktion i Danmark, og vi er glade for at tilbyde dem endnu en platform til at distribuere deres råvarer og budskab til storbyens beboere.

Industrialization of food has made us so distanced from our farmers. Next time you are on the marketplace – try to ask about their heirloom tomatoes, their milk, their regenerative grazing, their chicken feed, the slaughterhouse.

Our hope is that you will go home with new knowledge and fresh produce to pass onto family and friends.

Nedenfor møder du producenterne.

Tap on a producer to learn more!

Birthesminde

Økologisk svinekød fra naturligt fodrede grise. Opvokset langsomt under åben himmel på mark og skov - altid sammen med deres familie.

i Vipperød, Danmark.

Klippingegård

Fjerde generations gård på Stevns som producerer et bredt udvalg af grøntsager efter sæson. Besøg dem til jordbærpluk!

på Stevns, Danmark.

Copenhagen Goat Milk

Alt der har med ged at gøre! Mælk, ost, kød, is, sæbe, skind mm. Økologisk minifarm hvor gederne rykkes på nyt græs hver morgen.

i Jystrup, Danmark.

HindsholmGrisen

Organic pork, butchered in-house. Pigs live outside all year on at least 100 m2 each, raised slowly with natural feed and natural weaning.

i Hindsholm, Danmark.

Auren’s Deli

Økologisk markedshave som dyrker grøntsager efter regenerative og øko principper med biodiversitet i fokus. Siden 2021

i Lejre, Danmark.

Søtoftes Have

Lille gård som dyrker sæsonens bedste økologiske grøntsager efter regenerative principper. Markene er nabo til dejlige Søtofte Mejeri.

i Ringsted, Danmark.

Mosegaarden Jordbrug

Et fællesskabsbaseret jordbrug med en drøm om at producere sunde økologiske fødevarer på en bæredygtig og forsvarlig måde.

i Regstrup, Danmark.

Bygaard

Lokaldyrkede økologiske svampe i adskillige forskellige sorter og mikrogrønt, dyrket i containere som del i bylandbruget Øens Have.

i København, Danmark.

Øens Have

Urban farm growing veggies, herbs, mushrooms, berries and flowers while hosting classes, workshops, lectures and events in the growing season.

i København, Danmark.

Bybi

Socialøkonomisk honningproduktion som kultiverer et regenerativt system, hvor bier, blomster og mennesker trives.

i København, Danmark.

Kysøko

Æbler, bær, honning og saft fra den 100% pesticider-fri økologiske frugtplantage, hvor bla. fugle og edderkopper agerer pestkontrol.

i Næstved, Danmark.

Hyldemarken

Vegetables, fruit, plants, eggs, ducks and chickens produced following permaculture and biodynamic principles with respect for all life and soil.

i Slagelse, Danmark.

Langebjerggaard

Friskt kaninkød, lammekød, kyllinger, æg, pølser, hjemmesyltede pickles og meget mere fra den lille økologiske gård under åben himmel.

i Eskebjerg, Danmark

Lindegaarden

Grøntsager, urter, bær og frugt med vitalitet og robusthed. Dyrket med fokus på samspil med alt det levende, og styrkning af økosystemet.

i Lille Lyngby, Danmark

Nordhavn Eddikebryggeri

Brygning af eddike og fermenterede produkter lavet på råvarer fra egne frugtplantager, og optimal udnyttelse af lokale restproduker.

i København, Danmark.

Dusk

Økologiske blomster, tørrede og friske efter sæsonen.
Dyrket på markerne i Lejre, derefter tørret i et varmt Københavnerloft.

i Lejre, Danmark.

Decideret

Vildgæret cider lavet af overskuds-haveæbler samt økologisk frugt fra udvalgte plantager på Sjælland og omkringliggende øer.

i København, Danmark.

Seerupgaard

Økologiske grøntsager, urter, blomster, honning og friske æg produceret på Amager, meget lokalt for Københavnerne.

på Dragør, Danmark.

Madsen & Pedersen Mjød

Experimental mead micro-brewery striving to sustainably produce the highest quality mead using local and organic ingredients.

i Hellerup, Danmark.

Søndergård

Lille økologisk grøntsagsproduktion i et blomstrende, livligt og bæredygtigt økosystem med geder, høns, grise, ænder og bier.

i Store Heddinge, Danmark.

Brinkholm

Småskala landbrug som dyrker grøntsager, brygger øl, og møller korn fra egen mark. Altid med den største respekt for naturen.

i Karise, Danmark.

Søagergård

Friske æg og honning efter regenerative principper, lille gård med stort fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd.

i Smørum, Danmark.

Applied Poetry

Paulina er sanker og selvudnævnt heks. Hun transformerer landskabets og sæsonens vilde planter til drikbare oplevelser.

i København, Danmark.

Table Ferments

Vildgærede fermenterede drikkevarer, kun få flasker af gangen, brygget i hånden på lokale naturlige råvarer fra etiske, bæredygtige farmere.

i København, Danmark.

Bruuns Baghave

Hjemmelavet syltetøj fra sæsonens frugt og bær, plukket i forskellige baghaver. Lavet med økologisk vanilje bragt med hjem fra en tur til Bali.

i Hjortekær, Danmark.

Søtoftes Gårdmejeri

Mejeriprodukter fra Michel og Marie. Hollistisk afgræsning og 100% græsfodret kvæg med horn, malket på marken én gang om dagen.

i Ringsted, Danmark.

Filosoffens Have

Baghave med dyrkning af økologiske skud af broccoli, solsikker, ærter mm. uden noget tilføjet gødning.
Solgt i potter, hele året rundt.

i Værløse, Danmark.

Farendløse Mosteri

Co-op producing greens, eggs, juice and cider from 25-70 year old apple trees amongst sheep and chickens. No pesticides or fertilizer. 

i Ringsted, Danmark.

Æblerov

Wild Danish cider from Danish apples, pears, quince and other organic fruits – all spontaneously fermented, all natural.

i Svinninge, Danmark.

lille bakery

Bakery & eatery working closely with local farmers to provide natural, sustainable, healthy and fresh food & bread for all – at a fair price.

i København, Danmark.

Slowburn Brewing Co-op

Et selvstændigt arbejder-ejet mikrobryggeri som producerer en bred vifte af øl, med et fokus på høj kvalitet og drikbarhed.

i Hvidovre, Danmark.

Österlensaffran AB

Kalle og Johannes producerer en ekstra fin svensk øko safran.
Lokalt dyrket, håndplukket og forsigtigt tørret i Skåne. 

i Skåne, Sverige.

Naturlig Blomst

Økologiske blomsterbuketter fra sæsonen. Blosmterne er dyrket med fokus på bæredygtighed og respekt for naturen. 

in Præstø, Denmark.

Planteskolen Evigt Liv

100% vegan permaculture plant nursery focused on perennial edible plants. Compost based growing, never with peat. 

i Jystrup, Danmark.

Rondo

Bageri og hjørnebiks for søde og salte sager, wienerbrød og meget mere. Fokus på brug af udelukkende økologisk og bæredygtige råvarer.

i København, Danmark.

Sigtemøllevejen

Organic fruit orchard and vineyard making minimal intervention wine, cider and beer, fermented with wild indigenous yeast.

på Bornholm, Danmark.

Âvijl

Håndplukkede æbler af lokale, unge, gamle og vilde sorter fra over hele Bornholm, naturligt fermenteret koldt og langsomt for helt unik cider.

på Bornholm, Danmark.

Nagelsbjergvin

Small producer of clean, dry and acid driven ciders, with the goal express and envoke the great beauty of fermented apple juice of Denmark.

i Ringsted, Danmark.

Sønderstrand

Family driven vineyard and flower farm, focused on local-grown vibrant bouquets and wines, which are usually imported from afar. 

i Kalundborg, Danmark

Garbolund

Lille naturvinsproducent hvor alt markarbejde er udført i hånden med principper om respekt og forsigtighed for naturen.

in Helsinge, Denmark.

Klarskov Frugt

Small orchard with 4100 pear and apple trees cultivated without sprays, artificial fertilizers or irrigation, following biodynamic practice.

i Korsør, Danmark.

Æbibo

Lille gård hvor Alice og Niels dyrker økologisk frugt og laver honning, som du primært sælger ansigt til ansigt på torvemarkeder.

i Stenlille, Danmark.

Ærtebjerg Jordbrug

Småskala markedshave ved Lammefjorden. Dyrkning af mange slags grøntsager efter økologiske og regenerative principper. 

i Grevinge, Danmark

Dansk Camelina

Lille dansk økologisk produktion af Camelina frø og frøolie. En sund og lokal afgrøde, som alternativ til raps og andre frøolier.

i Vestsjælland, Danmark.

CPH Seasonal Foods

Pickles, preserves, jams, chutneys and a lot more!


All of it with seasonal and regional ingredients.

in Amager, Denmark.

Twisted Herbal

Milena is an organic medicinal & culinary herb grower, herbal medicine maker, permaculture wild gardener, with a PhD in Plant science.

in Vestsjælland, Denmark.

Would you like to be a producer at
Grønt Marked?

Besøg sektionen for producenter!

Kontakt

Generelle henvendelser

Frivillig-relateret

For producenter

FAQ

Hvorfor et bondemarked?

We believe all farmers should have the possibility to sell at a fair price directly to the consumers – at the same time, consumers should have access to fresh, seasonal, local and healthy food. In this sense, Farmers Market are an important step towards connecting local farmers and end-consumers, cutting out the middleman. Moreover, Farmers Market are places where to build relations – they contribute to creating a transparent food-shopping alternative where human connection and community comes first.

Hvilke produkter kan jeg finde på markedet?

Lokale, sæsonbestemte og bæredygtigt dyrkede grøntsager, frugter, svampe, korn og blomster. Etiske og bæredygtige animalske produkter såsom æg, ost, mælk, kød og pålæg. Håndlavet eddike, spiritus, syltetøj, fermenterede produkter etc. Altsammen lavet på lokale og bæredygtige råvarer. For mere info, kan du tjekke vores retningslinjer..

Hvordan vælger i producenterne?

Please feel free to Se vores retningslinjer her.

Hvordan kan jeg være med?

Du kan skrive til os eller svinge forbi et af markederne! Vi vil altid gerne møde nye ansigter og diskutere store ideer! Du er også velkommen til at være frivillig på markederne. :-) For mere info, tag et kig på siden for frivillige!

Hvem står bag markederne?

A community made by farmers, volunteers, friends, colleagues and believers – each one ready to support the project and contribute with their skills, enthusiasm and great ideas! Read more about the origin of Grønt Market and the team lige here!

Kan Grønt Marked organisere et marked til min begivenhed?

Man kan desværre ikke booke markedet. Markedet er ikke tænkt som underholdning, men som et regulær tilbagevendene alternativ til at købe ind. Hovedformålet er at give producenterne en platform til at sælge deres varer direkte til dem som spiser dem, samtidigt med at forbrugerne skal have kunne købe god, sund mad mens de lærer om fødevaresystemet. For at skabe et succesfuldt marked for os, skal fokus altid ligge på dyrkerne på landet og deres råvarer.

Hvilke betalingsformer modtager I?

Alle producenterne modtager MobilePay og kontanter. Nogle af dem kan også tage imod kort. 

Sælger i plastikposer?

Vi anbefaler at du medbringer din egne poser hjemmefra. De fleste producenter bruger genanvendelig emballage når muligt, men ost og juice er nogle gange indpakket i plastik. Alle producenterne bruger bionedbrydelige materialer til at indpakke råvarerne - når nødvendigt - som lever op til kravene fra Fødevarestyrelsen.

Er der læ i tilfælde af regn?

Grønt Marked finder sted under åben himmel, så der er ikke meget læ at finde.

© Grønt Marked 2023

Kontakt

Generelle henvendelser

Frivillig-relateret

For producenter

FAQ

Hvorfor et bondemarked?

We believe all farmers should have the possibility to sell at a fair price directly to the consumers – at the same time, consumers should have access to fresh, seasonal, local and healthy food. In this sense, Farmers Market are an important step towards connecting local farmers and end-consumers, cutting out the middleman. Moreover, Farmers Market are places where to build relations – they contribute to creating a transparent food-shopping alternative where human connection and community comes first.

Hvilke produkter kan jeg finde på markedet?

Lokale, sæsonbestemte og bæredygtigt dyrkede grøntsager, frugter, svampe, korn og blomster. Etiske og bæredygtige animalske produkter såsom æg, ost, mælk, kød og pålæg. Håndlavet eddike, spiritus, syltetøj, fermenterede produkter etc. Altsammen lavet på lokale og bæredygtige råvarer. For mere info, kan du tjekke vores retningslinjer..

Hvordan vælger i producenterne?

Please feel free to Se vores retningslinjer her.

Hvordan kan jeg være med?

Du kan skrive til os eller svinge forbi et af markederne! Vi vil altid gerne møde nye ansigter og diskutere store ideer! Du er også velkommen til at være frivillig på markederne. :-) For mere info, tag et kig på siden for frivillige!

Hvem står bag markederne?

A community made by farmers, volunteers, friends, colleagues and believers – each one ready to support the project and contribute with their skills, enthusiasm and great ideas! Read more about the origin of Grønt Market and the team lige here!

Kan Grønt Marked organisere et marked til min begivenhed?

Man kan desværre ikke booke markedet. Markedet er ikke tænkt som underholdning, men som et regulær tilbagevendene alternativ til at købe ind. Hovedformålet er at give producenterne en platform til at sælge deres varer direkte til dem som spiser dem, samtidigt med at forbrugerne skal have kunne købe god, sund mad mens de lærer om fødevaresystemet. For at skabe et succesfuldt marked for os, skal fokus altid ligge på dyrkerne på landet og deres råvarer.

Hvilke betalingsformer modtager I?

Alle producenterne modtager MobilePay og kontanter. Nogle af dem kan også tage imod kort. 

Sælger i plastikposer?

Vi anbefaler at du medbringer din egne poser hjemmefra. De fleste producenter bruger genanvendelig emballage når muligt, men ost og juice er nogle gange indpakket i plastik. Alle producenterne bruger bionedbrydelige materialer til at indpakke råvarerne - når nødvendigt - som lever op til kravene fra Fødevarestyrelsen.

Er der læ i tilfælde af regn?

Grønt Marked finder sted under åben himmel, så der er ikke meget læ at finde.

© Grønt Marked 2023